Welkom bij Inscendia!

Ik ben Ilana, de oprichter van Inscendia en een gepassioneerde kaarsenmaker.

Al van jongs af aan wordt ik aangetrokken door de spirituele kracht van edelstenen en hun vermogen om te helen. De liefde en krachtige energie van edelstenen wil ik graag laten ervaren door anderen. Ik besloot daarom om deze passie te combineren met mijn creativiteit en liefde voor geurkaarsen. Na vele uren van falen, testen en experimenteren, slaagde ik erin om de perfecte blend te creëren met onze knisperende houten lonten en de juiste geurverspreiding.

Elke kaars is met de hand gegoten in Nederland en is zorgvuldig samengesteld om de unieke eigenschappen van elke edelsteen, in combinatie met een heerlijke geurbeleving, te weerspiegelen. Ik wilde kaarsen maken die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook een ware sensatie zijn voor je zintuigen. 

Inscendia staat voor het worden van de beste versie van jezelf met behulp van mantra's en positieve affirmaties. Ons merk straalt minimalisme en puurheid uit en onze verantwoorde producten zijn onmisbaar geworden om negatieve energieën te zuiveren en nieuwe, hogere frequenties aan te trekken.

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte edelsteenkaars, is het essentieel om te vertrouwen op je intuïtie. Laat het je leiden naar de kaars die het beste bij jou past (je innerlijke stem heeft immers altijd gelijk). Onze labels helpen je hierbij doordat deze de helende eigenschappen van de edelsteen in drie kernwoorden beschrijven. Voordat je de kaars aansteekt, kan je je hand over de kaars leggen en bepalen wat je wilt manifesteren wanneer deze kaars is aangestoken. 

Bovenstaand verhaal vertaalde zich in 2021 in Inscendia, wat vrij vertaald "in brandt steken of vlam vatten" betekent, gericht op jouw innerlijke vuur en dromen. Maar ons verhaal is nog lang niet ten einde. Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van ons verhaal en om samen dit avontuur te ontdekken. 


....Waar breng jij ons naartoe?

Liefs, 

Ilana